tirsdag 11. januar 2011

Fiskekaker i hvit saus


2 porsjoner

4 - 5 fiskekaker
( velg fiskekaker som inneholder mye fisk )

Stekt løk
Bruker du ferdig stekt løk, varm denne i en gryte med litt vann.

Hvit saus:
3,5 dl lettmelk
2 ss grovt sammalt mel
1 ss hv.mel
1 dl lettmelk
salt, hvit pepper

Kok opp melk
Miks mel og melk til klumpfri konsistens,
slå dette i den varme melken og rør mens det koker opp.
La sausen koke på svak varme i 5 min.
Smak til med salt og pepper.

Legg de varme fiskekakene på et fat, slå over sausen.
Legg den stekte løken oppå sausen.

Serveres med masse grønnsaker, eks gulrot, kålrot, brokkoli
Litt kokte poteter er også godt følge


1 kommentar:

  1. Du e flinke :-) Blir sulten av å lese alt du skrive inn. Nå glede eg meg t å ha muligheten t å laga mat igjen..bare to uker igjen :-)

    Stor klem fra Katrine

    SvarSlett