Kaken stekes i 26 cm form m/ bakepapir
Bunn:
200 g malte mandler
200 g melis
3 eggehviter
Stivpisk egge hvitene og rør inn mandler og melis.
Stekes ved 170 gr i ca 30 min.
Trøffelkrem:
75 g melis
1 dl vann
3 eggeplommer
150 g smør/margarin
1 ss kakao
Kok melis og vann til seig masse ( ca 8 min ) og avkjøl.
Pisk eggeplommer, tilsett melismassen i en tynn stråle mens du pisker kraftig.
Rør inn smøret i små biter, tilsett tilslutt kakao.
Smør kremen på den avkjølte bunnen.
Gele:
1 pakke rød gele
3 dl vann
500 g marsipan til lokk
Legg utover gele som har stivnet nesten helt.
Kjevl marsipan til en tynn leiv, legges over geleen og på sidene.
Formes glatt og fin
Glasur:
1,5 pl Dronningsjokolade
2 ss delfiafett
Smelt sjokolade/fett, avkjøles litt og fordeles over marsipanlokket.
Tips: Kaken er glutenfri. Kjevle marsipan i melis.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar