Et godt alternativ til vanlig pizza
Kjekk mat å ta med på utflukt til parken, stranden etc
20 stk
50 g gjær
3 dl skummet melk
2 ss olje
1 ts salt
ca 500 g hvetemel, alt. 250 g hvetemel og 250 g sammalt hvete grov
Rør ut gjæren i lunken melk. Ha i olje, salt og rør inn mel.
Hev deigen til dobbel størrelse
Fyll:
1 gl tomatpurè ( ca 70 g )
1/4 ts salt
litt pepper
200 g kjøttdeig
1/2 hakka løk
100 g revet ost
Kjevl deigen til et rektangel, ca 35x40 cm
Smør tomatpurèen ut over deigen
dryss på salt og pepper
stekt kjøttdeig fordeles utover
ha på stekt løk
dryss over raspa ost
Rull sammen fra den lange siden til en rulade
Skjær den i ca 20 stykker
Legg snurrene på bakepapir på stekeplate,
og la dem heve under plast på et lunt sted i ca 20 min.
Kan evt ha på litt ost på toppen før steking
Stek dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 20 min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar