tirsdag 1. mars 2011

Pizzasnurrer

Pizzasnurrer
Et godt alternativ til vanlig pizza
Kjekk mat å ta med på utflukt til parken, stranden etc

20 stk

50 g gjær
3 dl skummet melk
2 ss olje
1 ts salt
ca 500 g hvetemel, alt. 250 g hvetemel og 250 g sammalt hvete grov

Rør ut gjæren i lunken melk. Ha i olje, salt og rør inn mel.
Hev deigen til dobbel størrelse

Fyll:
1 gl tomatpurè ( ca 70 g )
1/4 ts salt
litt pepper
200 g kjøttdeig
1/2 hakka løk
100 g revet ost

Kjevl deigen til et rektangel, ca 35x40 cm

Smør tomatpurèen ut over deigen
dryss på salt og pepper
stekt kjøttdeig fordeles utover
ha på stekt løk
dryss over raspa ost

Rull sammen fra den lange siden til en rulade
Skjær den i ca 20 stykker

Legg snurrene på bakepapir på stekeplate,
og la dem heve under plast på et lunt sted i ca 20 min.
Kan evt ha på litt ost på toppen før steking

Stek dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 20 min




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar